Председателят на Обединението на жените – социалистки  в БСП Дора

...
Председателят на Обединението на жените – социалистки  в БСП Дора
Коментари Харесай

Дора Янкова подкрепи инициативите на жените-социалистки от област Стара Загора

Председателят на Обединението на дамите – социалистки  в Българска социалистическа партия Дора Янкова поддържа самодейността на дамите от област Стара Загора за безвредно лято на децата и успокоение на родителите.

 „ Позицията  на Обединението е респектираща и се надявам, че институциите ще си свършат работата, с цел да  се обезпечи нужната предпазена и здравословна среда. За  това приказва и последвалото писмо на регионалния шеф до общини и държавни институции  за надзор и  навременни осведомителни акции “,  каза Янкова  в Стара Загора на среща със социалистки.

По думите й Обединението на дамите социалистки за 16 години е потвърдило, че идеите, зад които застава са извънредно значими за обществото – обществена отбрана, грижи за майчинството и фамилията, здравни и екологични тематики, законодателни начинания и други В срещата участваха членове на оперативното бюро Любка Игнатова и Валентина Богданова, ръководителят на БСП-Стара Загора Велина Атанасова, регионалният координатор Петя Александрова, общинският ръководител Донка Динева, общински съветници, представители на клубовете от Казанлък, Гурково и Павел баня. Заедно дискутираха самодейностите на социалистките по места, които да бъдат ориентирани към най-рисковите целеви групи в общественото пространство и да са от изгода за общността. Това бе и тематиката на срещата с регионалния ръководител на БСП-Стара Загора Румяна Динева.

Дора Янкова посети и Чирпан, тя взе участие в първото съвещание на възобновения клуб на жените-социалистки. Над 30 активистки избраха за ръководител икономиста Евгения Танева и тричленно управление. Общинският клуб има упоритостта да засилва наличието и разговора на дамите в публичния живот в града на Яворов. Той ще е отворен за хрумвания, взаимна активност с други женски организации, юношески сдружения, неправителствени организации и други Успешна активност на клуба пожелаха ръководителят на БСП-Чирпан Георги Николаев, другари и симпатизантки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР